Επισκευάστηκε η ζημιά στο “Blue Star Paros” – Αναχώρησε από τη Σύρο τα ξημερώματα

 
 
 

blue star paros zimia aygoystos 2018 2

Στις 2 σήμερα τα ξημερώματα αναχώρησε από τη Σύρο με προορισμό τον Πειραιά το “Blue Star Paros”, το οποίο παρέμενε στο νησί από χθες το απόγευμα έως ότου επισκευαστεί η ζημιά που προκλήθηκε στην πίσω δεξιά πόρτα εισόδου των επιβατών, μετά την πρόσκρουση της σε μπίντα κατά την αναχώρηση του από το λιμάνι της Ερμούπολης.

Στο πλοίο επέβαιναν 1365 επιβάτες, περισσότερα από 178 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 38 δίκυκλα και 8 φορτηγά, που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Σύρου, προκειμένου το πλοίο να ρυμουλκηθεί στο ναυπηγείο του Νεωρίου για να επισκευαστεί, μετά και από την επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Λιμεναρχείου και εμπειρογνώμονες.

Ωστόσο, κάποιοι από τους επιβάτες προτίμησαν να μην περιμένουν την επισκευή του “Blue Star Paros” και επέλεξαν να ταξιδέψουν χθες το βράδυ (στις 22:00) για τον Πειραιά με το πλοίο «Νήσος Μύκονος».
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Λιμενική Αρχή της Σύρου.

blue star paros zimia aygoystos 2018 1

Ανακοίνωση Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου
Σήμερα Κυριακή 12-8-2018 και ώρα 01:37 απέπλευσε από τις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου μας «ΝΕΩΡΙΟΝ Σύρου» μετά από έκτακτη ολιγόωρη επισκευή το Blue Star Paros.
Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για το ατυχές συμβάν που συνέβη σε αυτήν τη σπουδαία εταιρεία.
Ταυτόχρονα είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν και συνέβαλαν στο να κρατηθεί αυτό το ναυπηγείο ανοιχτό, διότι κάθε φορά αποδεικνύεται η στρατηγική του θέση στο Αιγαίο και η σπουδαιότητα του για την Ελληνική ναυτιλία.

(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*