Αποκριάτικες προσλήψεις στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 
 
 

Τέσσερα άτομα προσωπικό (!) θα προσλάβει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων …για βοήθεια στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρει η σχετική προκήρυξη οι προσλήψεις θα γίνουν μεταξύ άλλων και «για την αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών και ειδικότερα για την αντιμετώπιση αυξημένων αναγκών κατά τη διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων-Ναξιώτικο Καρναβάλι 2019».

Να σημειωθεί ότι οι προσλήψεις γίνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να έχουν κανένα ειδικό τυπικό προσόν. Η σύμβαση εργασίας είναι για 2 μήνες!

Καλό θα ήταν “για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών” ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να φρόντιζε όλα τα τελευταια χρόνια και για άλλες πραγματικές και ιδιαίτερα σημαντικές ανάγκες όπως για παράδειγμα την καθαριότητα του νησιού και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που η κατάσταση ξεφεύγει.

Θα μου πείτε εκλογές πλησιάζουν και πολλά είναι τα “πρωτόγνωρα” που θα δούμε μέχρι το Μάιο. Ακόμα, ίσως και προϋπολογισμό να δούμε σύντομα, κάτι που το είχαμε ξεχάσει!

Καλό ξεκίνημα λοιπόν με τις …αποκριάτικες προσλήψεις!

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*