«Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στη Σύρο

 
 
 

Έρχεται στη Σύρο «Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», στο πλαίσιο ενημέρωσης των μικρών και μεγάλων πολιτών του νησιού για την αντικατάσταση των μεταλλικών κάδων ανακύκλωσης με μπλε πλαστικούς κάδους (με κίτρινο καπάκι για το χαρτί και κόκκινο καπάκι για το πλαστικό), σε συνέχεια της συνεργασίας του Φο.Δ.Σ.Α. Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης.

Σκοπός της δράσης είναι η εξοικείωση των παιδιών με την ιδέα της Ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι, η «εκπαίδευση» τους για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, αλλά και η παρότρυνση των μεγαλύτερων για ενεργή και συνειδητή συμμετοχή στην όλη διαδικασία, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας.

«Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» θα βρίσκεται στη Σύρο την Παρασκευή 12 Απριλίου, από τις 09:00 έως τις 13:00, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών του 1ου, 3ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας, του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου και του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος».

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*