Ν. Συρμαλένιος: Διαφωνώ αλλά θα ψηφίσω για να μην κάνω το χατίρι της αντιπολίτευσης (video)

admin
21/05/2016 08:21
 
 
 

Δεν συμφωνώ με αυτό το άρθρο, αλλά δεν μπορώ να μην ψηφίσω συνολικά το νομοσχέδιο… γιατί αυτό θα ήθελε η αντιπολίτευση” σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

“Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι τα μέτρα είναι επώδυνα. 15 μήνες τώρα έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο εγχείρημα και θα το πάμε μέχρι το τέλος, μέχρι ο Ελληνικός λαός στο τέλος της 4ετίας να κρίνει αν θα συνεχίσουμε ή όχι” σημείωσε επίσης ο κ. Συρμαλένιος ο οποίος έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στην κατάργηση του ειδικού καθεστώτος του ΦΠΑ στα νησιά και ιδιαίτερα στα 9 ακόμη νησιά που χάνουν την έκπτωση.
“Ενεργοποιείται η δεύτερη κατηγορία νησιών… θα αναφερθώ στη Σύρο η οποία θα έπρεπε να μείνει απέξω. Δεν έμεινε, όπως τα άλλα νησιά που έχουν μικρή τουριστική περίοδο. Δεν συμφωνώ με αυτό το άρθρο, αλλά δεν μπορώ να μην ψηφίσω συνολικά το νομοσχέδιο… γιατί αυτό θα ήθελε η αντιπολίτευση”. σημείωσε χαρακτηριστικά. Απευθυνόμενος στο Γιάννη Βρούτση σημείωσε: “Κάνετε τους τσάμπα μάγκες γιατί αυτές τις διατάξεις τις ψηφίσατε πέρυσι με το 43/36 που καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά”. 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρμαλένιος παλαιότερα εμφανιζόταν σφοδρός πολέμιος της κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά… 
Δείτε την ομιλία του Νίκου Συρμαλένιου:

{youtube}lmQaY6GSQo8{/youtube}

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*