Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψάχνει για …ναξιώτικο αρνί στη Βαρβάκειο (video)

Newsroom
15/04/2023 22:15
 
 
 

 

Σήμερα πρωί- πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε με την κουστωδία του την κεντρική αγορά Αθηνών. Σε απευθείας σύνδεση με την… αγαπημένη του εκπομπή “Καλημέρα” και τον φίλο του Γιώργο Αυτιά, πήγε στη Βαρβάκειο, όπως φάνηκε, ειδικά για να βρει φτηνό αρνί …Νάξου και να απαντήσει έτσι στον αγώνα που έκανε καθημερινά στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης για να πετύχει καλές τιμές ο κτηνοτρόφος της Νάξου.

Ήθελε να δείξει με τρόπο προπαγανδιστικό και δημαγωγικό ότι και η τιμή του ναξιώτικου κρέατος είναι φτηνή και άδικα φωνάζουν οι ναξιώτες παραγωγοί.

Ξέχασε ο υπουργός ότι ονόμαζε τα αρνιά και κατσίκια μας …porsche, δηλαδή πολυτελείας και επομένως όποιος τα προτιμούσε έπρεπε να τα πληρώσει ακριβά. Βέβαια, με την πολιτική του εκβίασε τον κτηνοτρόφο να πουλήσει κάτω του κόστους.

Μη λαμβάνοντας υπόψη δραματικά αυξημένα κόστη, νησιωτικότητες κλπ και με έναν υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης άφαντο. Έτσι υπεράσπιζε το…καλάθι του που αποτέλεσε πλήγμα για τον κτηνοτρόφο.

Όσο σκηνοθετημένη και να ήταν και η σημερινή παράσταση του υπουργού (δείτε το βίντεο) έμπλεξε τις τιμές και ζητούσε με αγωνία ειδικά αρνιά Νάξου όχι μόνο κάτω, αλλά πολύ κάτω από 10 ευρώ.

Οι κτηνοτρόφοι και οι καταναλωτές, βέβαια, είναι ζημιωμένοι από το… Πάσχα του Άδωνι. Μπορεί να πεί το ίδιο για τους μεσάζοντες και τις υπεραγορές;

Οι αμνοί της Νάξου και όλης της χώρας αίρουν τις αμαρτίες μιας ανερμάτιστης πολιτικής που εξοντώνει τον πρωτογενή τομέα και υπηρετεί μεγάλα συμφέροντα στο όνομα του καταναλωτή, που λαϊκίστικα επικαλούνται οι διάφοροι Αδώνηδες, για να μαζέψουν περισσότερους ψήφους από μια μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων.

Ο κ. Γεωργαντάς αλήθεια πού είναι; Στα …νιοστά εγκαίνια του Φράγματος του Τσικαλαριού δεν θα είναι υπουργός και έτσι θα γλιτώσει από την αγανάκτηση των ναξιωτών κτηνοτρόφων. Ο βουλευτής Βρούτσης, που έχει σχέση με κτηνοτροφικό χωριό, πώς είδε το ρεσιτάλ υποκρισίας και θράσους του επί της… Ανάπτυξης φίλου και συναδέλφου του; Γιατί ούτε αυτός δεν έβγαλε μιλιά για τους κτηνοτρόφους της Νάξου;

(Visited 577 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*