Σύρος: Σήμερα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Αιγαίου

Newsroom
04/10/2023 12:13
 
 
 

 

Σήμερα στις 18:30 στο θέατρο “Ευανθία Καΐρη” στην Ερμούπολη (Λαζαρέτα) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νικόλας Καΐλης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Αγγέλου.

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Αγγέλου, 57 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986 κι αποστρατεύθηκε το 2007.

Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων, ΜΒΑ του Βρετανικού Πανεπιστημίου Nottingham Trent University και Μsc του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου των Παρισίων (CEDS). Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και έχει εκδώσει βιβλίο με θέμα: «Διατύπωση Πολιτικής για το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Αξιολόγησης Προσωπικού από τη SHL Hellas και από το 2012 είναι ειδικός συνεργάτης στην εταιρεία «EVALION». Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και συμμετείχε αμισθί από τον Μάρτη του 2010 έως τον Γενάρη του 2012 στη Μονάδα Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Κυβερνητικού Έργου, στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού, οπότε και αποχώρησε.

Λίγες μέρες μετά αποχώρησε και από το ΠΑΣΟΚ με επιστολή του στον γραμματέα του.

Έκτοτε παρέμεινε ανέστιος πολιτικά, κινούμενος στον ευρύτερο αριστερό χώρο, ανένταχτος. Από τον Δεκέμβρη 2018 συμπαρατάχθηκε με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*