Η Κατερίνα Μονογυιού στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας



Newsroom
27/06/2024 20:41
 
 
 

 

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού η οποία αναφέρει:

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πορείας προς τα εμπρός και τόνισε ότι θα συνεχιστεί η εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, οι πολίτες έχουν πολλές απαιτήσεις από εμάς, ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια, χειροπιαστά αποτελέσματα αντί για ανέξοδα λόγια.

Η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Προχωράμε ενωμένοι για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους. Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και μέρα με την μέρα χτίζουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε, μία Ελλάδα ισχυρή, εξωστρεφή και καινοτόμα».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*