Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Πάρο και στην Αντίπαρο

Newsroom.
22/07/2024 14:18
 
 
 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου Χαράλαμπο Ρωμανόσογλου. Η βουλευτής διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο σύμφωνα με τον Υπουργό ενισχύεται με 7 επιπλέον αστυνομικούς. Έπειτα, επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά με τον οποίο συζήτησαν για θέματα ασφάλειας του νησιού και για την πορεία των έργων υποδομών.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Αντίπαρο για να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αναστάσιο Φαρούπο, με τον οποίο συζήτησε για το μείζον ζήτημα του νερού και για θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους.

Η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Στις 25 Ιανουαρίου 2024 είχα καταθέσει Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, όπου συμπεριλαμβάνεται και το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που ανταποκρίθηκε άμεσα και ενισχύει το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου με 7 επιπλέον αστυνομικούς. Η ασφάλεια των νησιωτών και των επισκεπτών αποτελεί άμεση προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 7 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*