Κατερίνα Μονογυιού: Η Μύκονος πραγματοποίησε την είσοδο της στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα και κατάφερε να αναδείξει τα δικά της ξεχωριστά πλεονεκτήματα


Newsroom.
22/07/2024 18:32
 
 
 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στη Δήλο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Ιάσωνα Φωτήλα, οι οποίοι επισκέφτηκαν το νησί για την απόδοση του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου στο κοινό.

Έπειτα, μετέβησαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου για την επίσημη παρουσίαση της περιοδικής έκθεσης «Δήλος – Ρήνεια – Μύκονος: Εικόνες από τα 150 χρόνια αρχαιολογικών ερευνών», που συνδιοργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, η Γαλλική Σχολή Αθηνών και ο Δήμος Μυκόνου και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υφυπουργό Πολιτισμού, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και να συγχαρώ όλους τους συντελεστές που συνεισέφεραν σε αυτήν την πρωτοβουλία. Το ιερό νησί της Δήλου ένωσε επιφανείς αρχαιολόγους και απλούς χωρικούς, εργάτες από τη Μύκονο και τα γειτονικά νησιά, πρόθυμους να μοχθήσουν για να φέρουν στο φως το θαύμα. Χάρη στη Δήλο η Μύκονος πραγματοποίησε την είσοδο της στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα και κατάφερε να αναδείξει τα δικά της ξεχωριστά πλεονεκτήματα κατακτώντας την παγκόσμια τουριστική σκηνή.»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*