Η Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε με Σεφ πρεσβευτές της Κυκλαδικής γαστρονομίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Newsroom.
25/07/2024 16:22
 
 
 

Στη φετινή δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ήταν καλεσμένοι σεφ πρεσβευτές της κυκλαδικής γαστρονομίας, οι οποίο με τις γεύσεις τους ταξίδεψαν τους καλεσμένους.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού ευχαρίστησε τους συντοπίτες της και συνομίλησε μαζί τους για αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία. Ειδικότερα, πρόκειται για τους κυρίους Ιωάννη Γαβαλά από την Ηρακλειά, Κωνσταντίνο Σαρακατσάνη από τη Σύρο, Δημήτρη Πλυτά από την Τήνο, Λεονάρδο Ρούσσο από την Σύρο, Κωνσταντίνο Μπουγιούρη από τη Σύρο, Παναγιώτη Μενάρδο από την Μύκονο και Δημήτρη Γιγίνη από την Άνδρο.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς τους Κυκλαδίτες, που φέτος στη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας μαγείρεψαν σεφ πρεσβευτές της κυκλαδικής γαστρονομίας και χάρισαν σε όλους τους καλεσμένους ξεχωριστές γεύσεις. Η κυκλαδική κουζίνα, με τις εξαιρετικές και ποιοτικές πρώτες ύλες της, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο που αναδεικνύουμε ακόμη περισσότερο μέσα από την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού.»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*