Κατερίνα Μονογυιού: «Ο Παύλος Μπακογιάννης θα μας διδάσκει πάντα ότι η δημοκρατία είναι για όλους ανεξαιρέτως»

Newsroom.
26/09/2024 18:09
 
 
 

 

Η Βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Παύλος Μπακογιάννης, τρείς και πλέον δεκαετίες μετά την άνανδρη δολοφονία του από την «17 Νοέμβρη», μας διδάσκει ότι πάντα η δημοκρατία είναι για όλους ανεξαιρέτως. Αγωνίστηκε σε όλη την πορεία του βίου του για την ενότητα και την ελευθερία από τις ιδεολογικές παρωπίδες. Η συμφιλίωση που εκείνος οραματίστηκε, σήμερα είναι κτήμα όλων. Κάποιοι λίγοι ακόμη επιμένουν να θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία διαχωρισμούς. Δεν θα τα καταφέρουν. Η δημοκρατία μας, για την οποία ο Παύλος Μπακογιάννης πάλεψε και θυσιάστηκε έχει γερά και δυνατά θεμέλια.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξε η πολιτική παρουσία του Παύλου Μπακογιάννη και με πρόγραμμα, όραμα και πίστη στην πατρίδα προχωρούν μπροστά. Ας μας μείνει από τον Παύλο Μπακογιάννη μία φράση: «Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που δέχεται τον άνθρωπο όπως είναι».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*