Ξέσπασμα δημάρχου Νάξου για τη μήνυση στο Βασίλη Βρούτση: «Μας αποκάλεσε υποδείγματα «κλεψιάς» και «πορνείας» (video)

margaritis 6 3 2018 1
admin
07/03/2018 11:39
 
 
 

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μεταφέρθηκε την Τρίτη το βράδυ, η αντιδικία μεταξύ του δημάρχου Νάξου και του επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας» Βασίλη Βρούτση.

Ο κ. Βρούτσης φέρνοντας το θέμα της μήνυσης του δημάρχου στον ίδιο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση της Εισαγγελέως να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και ο Μανόλης Μαργαρίτης «ξέσπασε» σημειώνοντας ότι μια νέα εποχή ξεκινά όπου ο καθένας θα μπορεί ελεύθερα να βρίζει τον άλλο με την αιτιολογία ότι το κάνει για «πολιτικούς λόγους».
«Υπενθυμίζω τι είχατε πει κ. Βρούτση: «Μας χαρακτηρίσατε ως «υπόδειγμα ανηθικότητας και παρανομίας», δηλαδή κοινώς αποκαλούμενοι όχι μόνο «κλέφτες» και «πόρνοι» άλλα υποδείγματα «κλεψιάς» και «πορνείας» τόνισε.

«Δεν μπορεί το κάθε «παιδαρέλι» που θέλει να κάνει την πολιτική του, να έχει ανοιχτό το στόμα του και να καλύπτεται πίσω από καταστάσεις του τύπου «εγώ το κάνω για πολιτικούς λόγους, για να προστατέψω τον κόσμο», σημείωσε ο δήμαρχος ενώ ο Βασίλης Βρούστης μίλησε για δικαίωση ακόμα και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.

«Είναι μια δικαίωση και για τους συμβούλους της πλειοψηφίας, οι οποίοι ενώ κατά τις δηλώσεις του δημάρχου, ότι όλοι μαζί θα κάνετε μήνυση εναντίον μου, τελικά τον αφήσατε μόνο του στον κατήφορο που είχε επιλέξει να κατρακυλήσει και δεν πήγε κανένας απολύτως μαζί του, γιατί βλέπατε το δίκαιο, αυτό δηλαδή για το οποίο αποφάνθηκε η δικαιοσύνη».

«Η μήνυση ήταν αβάσιμη και μοναδικό σκοπό είχε να μας φιμώσει»

«Φαντάζομαι ότι έχετε ενημερωθεί οι περισσότεροι από εσάς ότι έχει εκδοθεί μία διάταξη από την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, η οποία έθεσε στο αρχείο την μήνυση την οποία είχε υποβάλλει ο κ. δήμαρχος εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμιση. Με κατηγορούσε ότι τον δυσφήμιζα συκοφαντικά τόσο εκείνο όσο και την παράταξη σας» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.
Τόνισε ότι η μήνυση αυτή ήταν αβάσιμη και μοναδικό σκοπό είχε «να μας τρομοκρατήσει και να μας φιμώσει».

«Η ίδια η διάταξη της κ. Εισαγγελέας είπε αυτό το οποίο ήταν το πασιφανές, δηλαδή ότι ο σκοπός μας ήταν η πολιτική κριτική, η άσκηση του δικαιώματος μας ως αντιπολίτευση και όχι να συκοφαντήσουμε προσωπικά τον κ. δήμαρχο ή οποιονδήποτε από εσάς της πλειοψηφίας» υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης ο οποίος επανέλαβε ότι ο ίδιος και η παράταξη του νοιώθουν δικαιωμένοι.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να εκτελούμε το έργο μας ως αντιπολίτευση, όπως μέχρι τώρα και ακόμα πιο δυνατά, γιατί αυτά μας δυναμώνουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασμα δημάρχου: Ο κ. Βρούτσης μας αποκάλεσε υποδείγματα «κλεψιάς» και «πορνείας»

«Βλέπω κ. Βρούτση ότι πήρατε τα επάνω σας με όλο αυτό το θέμα και μάλιστα είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε μια αίθουσα δημοτικού συμβουλίου ακούγεται ένας δημοτικός σύμβουλος να κατηγορεί με χείριστο τρόπο την δημοτική αρχή. Υπενθυμίζω τι είχατε πει: «Υπόδειγμα ανηθικότητας και παρανομίας», δηλαδή κοινώς αποκαλούμενοι όχι μόνο «κλέφτες» και «πόρνοι» άλλα υποδείγματα «κλεψιάς» και «πορνείας» και κλείνοντας να λέτε ότι αυτό έγινε με σκοπό την πολιτική» σημείωσε ο Μανόλης Μαργαρίτης.

«Πραγματικά μου έκανε εντύπωση που η κ. Εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση και πλέον ξεκινάει μια νέα εποχή… Από δω και πέρα λοιπόν, μπορούμε να βλαστημάμε ο ένας τον άλλον με το χειρότερο τρόπο, να τον αποκαλούμε με τα χειρότερα λόγια και στο τέλος για να είμαστε καλυμμένοι, να λέμε «εγώ το κάνω από πολιτική άποψη. Δυστυχώς αυτή είναι η άποψη του κ. Βρούτση… και αν καμαρώνετε, κι αν δικαιώνεστε -όπως λέτε- για το γεγονός ότι αποκαλούσατε 17 ανθρώπους κλέφτες και πόρνους, με συγχωρείτε αλλά ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Αν το βλέπετε έτσι μπράβο σας! Αν θεωρείτε «νίκη» το γεγονός ότι χωρίς καμία αιδώ, ανερυθρίαστα, βγαίνετε και καταγγέλλεται ανθρώπους οικογενειάρχες και σπιλώνετε προσωπικότητες, αποκαλώντας τους «υπόδειγμα ανηθικότητας» τότε μπράβο σας! Θερμά συγχαρητήρια!».

«Μπαμπά, γιατί σε αποκαλούν ανήθικο; Τι έχεις κάνει;»

Ο Μανόλης Μαργαρίτης εξήγησε ότι προβληματίστηκε με τα ερωτήματα που του έθεσε το παιδί του όταν δημοσιεύτηκε η επίμαχη ανακοίνωση από τους «Πολίτες».

«Εγώ δε σας το κρύβω, αυτό που τότε με προβλημάτισε ήταν όταν με πήρε τηλέφωνο το παιδί μου που σπουδάζει και μου είπε το εξής: «μπαμπά γιατί σε αποκαλούν ανήθικο; Γιατί σε αποκαλούν υπόδειγμα ανηθικότητας; Τι έχεις κάνει;». Άντε να εξηγήσεις στο παιδί σου ότι το κάθε «παιδαρέλι» που θέλει να κάνει την πολιτική του, έχει ανοιχτό το στόμα του και καλύπτεται πίσω από καταστάσεις του τύπου «εγώ το κάνω για πολιτικούς λόγους, για να προστατέψω τον κόσμο».

Κλείνοντας ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επανέλαβε ότι πλέον ξεκινάει μια νέα εποχή όπου ο καθένας θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα τον άλλο με την αιτιολογία ότι αυτό γίνεται για «πολιτικούς λόγους».

«Από δω και πέρα λοιπόν ανοίγεται μία νέα πόρτα για να ξεκινήσει ο καθένας να βρίζει με τον χειρότερο τρόπο τον άλλο κι από κάτω να βάζει την υπογραφή: «εγώ το κάνω για πολιτική προστασία του κόσμου και της παράταξης μου» σημείωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=utr8_Hwwljg&feature=youtu.be 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*