VIDEO: Παρουσίαση των επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου και στο δήμο Νάξου & Μ.Κ.

 
 
 

 

Οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρουσιάστηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στη Νάξο.

Στην πολιτική εκδήλωση το κεντρικό θέμα ήταν «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ» και σε αυτήν παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γιάννης Κορρές, ο πρόεδρος της Κορωνίδας Δημήτρης Κορρές, ο πρόεδρος του Σκαδού Μιχάλης Πάσουλας, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Βασαλάκης καθώς και η π. επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» και π. δημοτική σύμβουλος Ευδοκία Ψαρρά.

ntouniadakis 1
Τόσο ο κ. Ντουνιαδάκης όσο και ο κ. Κορρές μίλησαν για το νέο νομοσχέδιο της Τ.Α. «Κλεισθένης», για τα καυτά προβλήματα τόσο της περιφέρειας όσο και του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και κάλεσαν τους πολίτες να «συμπορευτούν» με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ «για τη δημιουργία ενός μετώπου αντίστασης και αντεπίθεσης».

korres 1
«Δική μας δέσμευση είναι ότι θα στηρίξουμε, θα προβάλουμε τις ανάγκες του λαού μας, της νεολαίας, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, στην πάλη ενάντια στις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν και σε όσους τις προωθούν και τις στηρίζουν σε όλα τα επίπεδα» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κορρές.

psarra

Από την πλευρά της η κ. Ευδοκία Ψαρρά αναφέρθηκε στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές οι οποίες θα έχουν «πολιτικό χαρακτήρα και αντιπαραθέσεις εφ’ όλης της ύλης».

«Στο κέντρο της αντιπαράθεσης θα βρεθούν τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα, όπως είναι η πορεία της καπιταλιστικής οικονομίας και ανάπτυξης στη χώρα σε συνδυασμό με τις αντιπαραθέσεις εντός της ίδιας της ΕΕ, αλλά και τον ανταγωνισμό και άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων» σημείωσε.

Η κ. Ψαρρά εξήγησε επίσης τους λόγους που θα πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και κάλεσε όλους να δυναμώσουν με την ψήφο τους το κόμμα.

{youtube}2Dysw6oYQfU{/youtube}

ntouniadakis psara kores proedreio 2kke akroates

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*