Συνάντηση Λειβαδάρα με τους εργαζόμενους και την διοίκηση του Νεωρίου

 
 
 

Με τους εργαζόμενους και εκπροσώπους της διοίκησης του ναυπηγείου του Νεωρίου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» Νίκος Λειβαδάρας.

Συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, ο κ. Λειβαδάρας εξήγησε τον λόγο για τον οποίο οι συναντήσεις του με τους συριανούς φορείς ξεκίνησαν από τον χώρο του ναυπηγείου. Όπως επισήμανε, η επιλογή αυτή έγινε προκειμένου να τονιστεί η μεγάλη σημασία που δίνεται από τον ίδιο στην προσπάθεια των εργαζομένων για επαναλειτουργία του ναυπηγείου, αλλά και για τη συμβολή της συγκεκριμένης δραστηριότητας στην ανάπτυξη του νησιού, «μια ανάπτυξη ισόρροπη σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον, στην οποία το ναυπηγείο μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.
Επίσης, τονίστηκε ο καθοριστικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το ναυπηγείο, σε συνεργασία με το τοπικό πανεπιστημιακό τμήμα στους τομείς έρευνας και νέων τεχνολογιών, καθώς και η συμμετοχή του Νεωρίου στην ευημερία όλων των πολιτών.

 

leivadaras neorio 2

 

Τι είπαν εργαζόμενοι και διοίκηση
Από την μεριά τους, οι εργαζόμενοι ανέλυσαν εκτενώς τις προσπάθειες και τον αγώνα τους για την επαναλειτουργία της ναυπηγικής μονάδας, την προάσπιση της εργασίας τους, την μέριμνα τους για αύξηση των θέσεων απασχόλησης και τις ενέργειές τους για την προστασία του περιβάλλοντος.
Στη συνέχεια, η διοίκηση του ναυπηγείου ανέλυσε την επιτυχή και βιώσιμη λειτουργία του ναυπηγείου, τις νέες επενδύσεις που μέχρι σήμερα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, σκιαγράφησε το άμεσο αναπτυξιακό πλάνο και τον μεγάλο αριθμό κεφαλαίων που πρόκειται να επενδυθούν σε νέες δραστηριότητες από τον νέο επενδυτή, καθώς και την συμβολή του Νεωρίου στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, αναδεικνύοντας την γεωστρατηγική θέση της μονάδας.
Όπως καταλήγει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Λειβαδάρα, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ειλικρινούς συνεργασίας, ενώ διαπιστώθηκε η κοινή αντίληψη μας για τη δύναμη και την αξία της συμμετοχής. Όπως οι εργαζόμενοι ενωμένοι αγωνίστηκαν και πέτυχαν στη δύσκολη πορεία τους, έτσι μόνο, με συμμετοχή όλων των πολιτών, μέσα από τη σύνθεση, μπορεί να οδηγηθεί ο τόπος σε μια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας για όλους».

(Visited 9 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*