Επίθεση Μανιού στο Δημήτρη Βασαλάκη: «Αυτά που λέει είναι ένα χοντροκομμένο ψέμα»

 
 
 

 

«Δεν ήμουν εγώ αυτός που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Λεονάρδου Χατζηανδρέου. Εγώ ήμουν αυτός που μετέφερε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου να στηρίξει τον κ. Χατζηανδρέου στις εκλογές απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου» σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός απαντώντας στα όσα του καταλόγισε μια ημέρα πριν στον ίδιο ραδιοσταθμό το στέλεχος της νέας δημοτικής παράταξης του Βασίλη Βρούτση «Δύναμη Δημιουργίας», Δημήτρης Βασαλάκης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μανιός, ως Ναξιώτης βουλευτής αλλά και υπεύθυνος των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, συμμετείχε στην ολομέλεια της Ο.Μ. Νάξου που θα αποφάσιζε ποιον από τους δυο που είχαν ζητήσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (Βασίλης Βρούτσης και Λεονάρδος Χατζηανδρέου) θα στήριζε ως Υποψήφιο Δήμαρχο στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Μάλιστα όπως υποστήριξε «παρών» σε όλες τις διαδικασίες ήταν και ο ίδιος ο κ. Δημήτρης Βασαλάκης.

«Ο κ. Βασαλάκης συμμετείχε στην κομματική διαδικασία που θα αποφάσιζε ποιον από τους δυο υποψηφίους θα στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τη στήριξη είχαν ζητήσει οι κ.κ. Βρούτσης και Χατζηανδρέου και η ολομέλεια αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Λεονάρδο Χατζηανδρέου» σημείωσε ο κ. Μανιός και πρόσθεσε ότι ο ίδιος απλά ανακοίνωσε ποιον από τους δυο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε καμία περίπτωση δεν «ανακήρυξε» την υποψηφιότητα του κ. Χατζηανδρέου.

«Να ξέρει ένας άνθρωπος τι είχε γίνει, να είναι «παρών» στις διαδικασίες και να βγαίνει να λέει ένα χοντροκομμένο ψέμα όταν ο άλλος δεν είναι δίπλα του να απαντήσει… ήθελε απλά ο κ. Βασαλάκης να κάνει μια προσωπική επίθεση σε εμένα. Ας την κάνει, αλλά με επιχειρήματα και όχι με ψέματα» τόνισε ο κ. Μανιός.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*