Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στη Νάξο (video)

 
 
 

Επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας κατά το τριήμερο από την 1η έως 3 Μαρτίου με την ευκαιρία της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ. στο νησί αλλά και της εορτής του Νάξιου Αγίου Νικολάου του Πλανά.

Ο κ. Φόρτωμας με την ευκαιρία της επίσκεψης του στη Νάξο είχε επαφές με το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και άλλους εκπροσώπους της Τ.Α. αλλά και φορείς του νησιού όπου συζήτησαν για θέματα και προβλήματα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

fortomas xenodoxoi 1

(Από τη συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου)

Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων παραβρέθηκε στην επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν η ΔΗΜ. Τ.Ο. της Ν.Δ. και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

pita ND 2019 23

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση δήλωσε τη συμπαράσταση του στο Μανόλη Μαργαρίτη σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι στο πλευρό του σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει «την επόμενη ημέρα» τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελεί «πρότυπο» ενότητας για πάρα πολλούς δήμους στο νομό Κυκλάδων.

Υπογράμμισε επίσης πόσο σημαντική είναι η ενότητα ενόψη των επερχόμενων εκλογών μέσα στο 2019.
«Όλοι μαζί πάμε για τη νίκη στο 2019 και στην περιφέρεια και στο δήμο αλλά και με τη Νέα Δημοκρατία αυριανή κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυριανό πρωθυπουργό. Εμείς θα είμαστε εδώ, να παλέψουμε, να βάλουμε πλάτη για τη νησιωτικότητα και να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης στα νησιά μας» τόνισε.

{youtube}7msTtxNRsdM{/youtube}

agios nikolaos planas 2019 3

Να σημειωθεί ότι ο κ. Φόρτωμας παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου Πλανά, καθώς και στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

pita ND 2019 24

ypalliloi dimou xoros 7

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*