Στην Κέα για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ο Νίκος Συρμαλένιος

 
 
 

Την κυβέρνηση στην εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου στο νησί της Κέας εκπροσώπησε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Μετά την δοξολογία στη Μητρόπολη της Ιουλίδας, μετέβη στην κεντρική πλατεία όπου μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Ευαγγέλου και τις τοπικές αρχές παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο.

Στη συνέχεια, συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο, παρουσία της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων φορέων, όπου συζητήθηκαν ζητήματα του νησιού, σε συνέχεια και των επισημάνσεων που είχαν γίνει πριν από ενάμιση μήνα σε ανάλογη σύσκεψη με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους.

Τα ζητήματα που τέθηκαν και στα οποία ο κ. Συρμαλένιος δεσμεύτηκε άμεσα να συμβάλει σε λύσεις είναι:

α) η επίσπευση αυτοψίας από την ΕΓΝΑΤΙΑ για την υλοποίηση του έργου της παρακαμπτήριας οδού Αγίου Σπυρίδωνα – Αγίου Γεωργίου Κορρησίας, ενταγμένου στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα Ν. Αιγαίου,

β) η πρόσληψη ενός ακόμα ειδικευμένου ιατρού κατά προτεραιότητα παιδίατρου, ενόψει και της αναμενόμενης μεγάλης κίνησης της τουριστικής περιόδου,

γ) η αντιμετώπιση της παστούρας των ζώων για να μην συνεχιστούν οι διώξεις εναντίον των κτηνοτρόφων και

δ) η τοποθέτηση ανταποκριτή του ΟΑΕΕ (ΕΦΚΑ) έτσι ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία μετάβασης των ελεύθερων επαγγελματιών στην Αγία Παρασκευή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του κ. Συρμαλένιου καταλήγει με την επισήμανση ότι σε σχετική ερώτηση του βουλευτή για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου, όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για τη μέχρι σήμερα εφαρμογή του.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*