Φίλιππος Φόρτωμας: Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας για τη Ν.Δ. σπό την Τήνο

  •  
  •  
  •  

Στην ιδιαόιτερη πατρίδα του, την Τήνο, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας την 25η Μαρτίου. Ο κ. Φόρτωμας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο και συναντήσεις με φορείς, πολίτες και θεσμικές αρχές του τόπου.

 

Σε ανακοίνωση του σημειώνει τα εξής:

Το εορταστικό τριήμερο της 25ης Μαρτίου είχα την χαρά να βρεθώ στο νησί μου στη Τήνο, να παραβρεθώ στους εορτασμούς για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και να συναντήσω συμπατριώτες μου, ανθρώπους που με γνωρίζουν και τους γνωρίζω καλά. Συζητήσαμε ανοιχτά, χωρίς δισταγμούς για όλα τα θέματα που απασχολούν τις Κυκλάδες μας.

fortomas tinos 2

Ως υποψήφιος βουλευτής αντιλαμβάνομαι ότι κάθε νησί μας έχει ξεχωριστά ζητήματα αλλά το πλαίσιο της νησιωτικότητας αφορά όλα τα νησιά μας και ενωμένοι μόνο θα πετύχουμε περισσότερα.

fortomas tinos 4

Με τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες συμπατριώτες μου καθώς και οι θεσμικές αρχές του τόπου, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, ο έπαρχος Γιάννης Γιαγιάς, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολλά άλλα στελέχη ξεχωριστά έμπειρα που έχουν δώσει πολλά στον τόπο μας.

Μαζί για τις Κυκλάδες…

Φίλιππος Φόρτωμας

Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων

fortomas tinos 3fortomas tinos 5fortomas tinos 6

(Visited 18 times, 1 visits today)