Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νάξο

 
 
 

Τη Νάξο θα επισκεφτεί την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ανά την Ελλάδα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων θα συνοδεύουν ο γραμματέας της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο Γραμματέας του Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιος Κονταδάκης, ο διευθυντής του γραφείου του κ. Μητσοτάκη Στέλιος Πέτσας και ο σύμβουλος του προέδρου Θανάσης Νέζης.

Επίσης μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, οι πολιτευτές Κατερίνα Μονογιού και Γιώργος Βακόνδιος καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ερχόμενος από τη γειτονική Πάρο θα φτάσει στο νησί με το Blue Star στη μία παρά είκοσι το μεσημέρι της Τετάρτης και στο λιμάνι θα τον υποδεχτούν η ΔΗΜ.ΤΟ. της Ν.Δ. και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και μικρών Κυκλάδων …με κοτσάκια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια θα κάνει βόλτα στην παραλία Νάξου και θα πιει τον καφέ του παρέα με τους συνεργάτες του και φίλους από τη Νάξο, σε παραλιακό μαγαζί και περίπου στη 13:30 θα βρίσκεται στο Δημαρχείο όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα αναχωρήσει για το Φιλώτι όπου θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς.

Μετά το Φιλώτι, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Απείρανθο και αμέσως μετά θα μεταβεί στο αεροδρόμιο όπου θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*