“Η πρακτική της μπετονιέρας και η πρακτική της τζιμινιέρας”

 
 
 

Δριμεία επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο Λεονάρδο Χατζηανδρέου εξαπολύει η δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς απάντηση στα όσα καταλογίζει η δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» σε πρόσφατη ανακοίνωση της που έκανε λόγο για «εξαγορά ψήφων» με τη «μέθοδο της μπετονιέρας».

Χωρίς να απαντά επί της ουσίας, η δημοτική αρχή εκτοξεύει τα βέλη της προσωπικά στο Λεονάρδο Χατζηανδρέου, κατηγορώντας τον ότι «ρίχνει μαύρο καπνό στα σημαντικά έργα του δήμου», ότι «επέλεξε το δρόμο των καταγγελιών» αλλά και για το γεγονός ότι «με προσωπική του παρέμβαση, τη δεκαετία του 1990, απεντάχθηκε το έργο επέκτασης του αεροδρομίου της Νάξου»…

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

Ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η παράταξή του «Μαζί αλλάζουμε» φαίνεται να εφαρμόζει την παλαιοσυντηρητική πρακτική της τζιμινιέρας. Αντί να αλλάζει σε συμπεριφορά και ουσία για το καλό του τόπου μας, προσπαθεί να ρίξει μαύρο καπνό στα σημαντικά έργα του δήμου μας.

Το πρώτο δείγμα γραφής είναι σαφές: Αντί ο κ. Χατζηανδρέου να έρθει να ενημερωθεί στον Δήμο, επέλεξε τον δρόμο των καταγγελιών, κάνοντας προσωπική παράσταση στις Αστυνομικές Αρχές. Είναι ευχάριστο όμως που δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, το οποίο έχει αφήσει το αποτύπωμά του στη Ναξιακή Κοινωνία από τη δεκαετία του 1990, όταν με προσωπική του παρέμβαση απεντάχθηκε το έργο επέκτασης του αεροδρομίου της Νάξου. Για τον λόγο αυτόν, ο Ναξιακός λαός τον καταψήφισε.

Κλείνοντας, καλούμε τον κ. Χατζηανδρέου, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νάξο, να επισκεφθεί το Δημαρχείο για να ενημερωθεί, όπως κάνουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*