«Ανεξάρτητοι Έλληνες» Σύρου: «Μην ενδίδετε στις Σειρήνες των Μνημονίων»

admin
03/07/2015 15:59
 
 
 

 

Ανακοίνωση για το δημοψήφισμα της Κυριακής εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Σύρου, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν ΟΧΙ και να δώσουν «παράδειγμα αξιοπρέπειας και τιμής».

«Μη φοβάστε και μην ενδίδετε στις Σειρήνες των Μνημονίων» τονίζουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η οικονομικής ελίτ, που έχει τεράστια συμφέροντα με τους δανειστές, θέλει και προσπαθεί να ξεπουλήσει την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής «για πολλούς οικονομικούς, γεωπολιτικούς, ενεργειακούς και ιστορικούς λόγους».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Κυκλαδίτισσες, Κυκλαδίτες,

Ελληνίδες, Έλληνες

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι εκλογές σε κάθε δημοκρατική Χώρα αναδεικνύουν τις κυβερνήσεις που επιθυμεί ο Λαός. Αυτές είναι το πρώτο ισχυρό όπλο της Δημοκρατίας.

Όταν μια Χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι της Ιστορίας της και η κυβέρνηση καλείται να αποφασίσει για το μέλλον των επόμενων γενεών, έχει στη διάθεσή της το υπέρτατο ισχυρό όπλο, το δημοψήφισμα. Αυτό που θέλει ο Λαός, αυτό να γίνει.

Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας είναι κατάσταση οικονομικού πολέμου, κατά τον οποίο το 50{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} των Ελλήνων έχουν φτωχοποιηθεί, 10.000 συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει, άλλοι τόσοι και παραπάνω έχουν πεθάνει από «φυσικές αιτίες» λόγω έλλειψης χρημάτων, οι νέοι μας μεταναστεύουν κατά χιλιάδες διότι η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και δεν τους προσφέρεται καμία προοπτική, η εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Τα Μνημόνια αυτό που κατάφεραν ήταν απλά να διογκώνουν το χρέος αφού καμία δόση ενίσχυσης δεν κατέληξε στην ελληνική οικονομία, μιας που με το αριστερό χέρι μας την έδιναν και με το δεξί την ίδια ώρα μας την έπαιρναν.

Το να χρεώνεται συνεχώς η Ελλάδα δισεκατομμύρια ευρώ – αέρα και να υπογράφει η κυβέρνηση όποιον όρο οι θεσμοί – δανειστές επιθυμούν δεν είναι λύση, είναι εσχάτη προδοσία και σε αυτό οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συνηγορούν και δεν συμπράττουν, όπως και δεν συμπράττουν στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Ένα μέτρο που σκοπό έχει να μαραζώσει τη νησιωτική Ελλάδα.

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 είναι σαφέστατο:

ΝΑΙ στα μέτρα των δανειστών ή ΟΧΙ;

ΝΑΙ στον ραγιαδισμό και την υποτέλεια ή ΟΧΙ;

ΝΑΙ στη σκλαβιά και το θάνατο των παιδιών κι εγγονιών μας ή ΟΧΙ;

Σε καμία περίπτωση ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται έξοδος από το ευρώ και την Ευρώπη.

Μην ακούτε τον επιθανάτιο βρόγχο της οικονομικής ελίτ που έχει τεράστια συμφέροντα με τους δανειστές. Την Ελλάδα μας θέλουν και προσπαθούν να ξεπουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί, για πολλούς οικονομικούς, γεωπολιτικούς, ενεργειακούς και ιστορικούς λόγους.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Την Κυριακή 5 Ιουλίου,

Ψηφίστε ΟΧΙ, όχι για σας, αλλά για τα παιδιά και τα εγγόνια σας και το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας.

Ψηφίστε ΟΧΙ στα νέα μέτρα. Ψηφίστε υπερήφανοι ως Έλληνες, δώστε για άλλη μια φορά παράδειγμα αξιοπρέπειας και τιμής στον υπόλοιπο πλανήτη και γράψατε Ιστορία.

Μη φοβάστε και μην ενδίδετε στις Σειρήνες των Μνημονίων.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*