Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με το Γιώργο Χατζημάρκο

Newsroom
20/09/2020 15:47
 
 
 

 

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο πραγματοποίησαν την Κυριακή η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε σχετικά με το έργο και τις δράσεις της περιφερειακής αρχής στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα των μεταναστών και της πανδημίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων:

«Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν επίσης τα θέματα τόσο του μεταναστευτικού όπου η περιφερειακή αρχή σε συνεργασία με την κυβέρνηση έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να μειώσουν τις μεταναστευτικές ροές στην χώρα, όσο και της πανδημίας όπου η περιφέρεια έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την στήριξη των νησιών σε συνεργασία με τον κάθε δήμο ξεχωριστά, με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλεια της υγείας τόσο των κατοίκων των νησιών όσο και των επισκεπτών όπου δέχονται τα νησιά ειδικά την καλοκαιρινή σεζόν.
Ο περιφερειάρχης έκανε αναφορά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά για την εξεύρεση λύσεων με στόχο την στήριξη της νησιωτικότητας».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Πολυκρέτης Στάθης, ο αντιπρόεδρος Σιδερής Νικόλαος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Σπύρος Ψαρρός ενημέρωσαν το Γιώργο Χατζημάρκο σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό.
Ο κ. Πολυκρέτης διαβεβαίωσε τον περιφερειάρχη ότι η νεολαία θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον των νησιών μας και των κατοίκων τους.

(Visited 154 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*