Γιάννης Βρούτσης: «Σταματήστε να ψεύδεστε κ. Κατρούγκαλε»

admin
15/02/2016 10:42
 
 
 

Για «αμείλικτη και θλιβερή πραγματικότητα» που «χτυπάει» τον πρωτογενή τομέα, τη ναυτιλία και τον τουρισμό έκανε λόγο στην ομιλία του σε επίκαιρη επερώτηση 16 βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα: «Άδικα φοροεισπρακτικά μέτρα για τους αγρότες προωθεί η κυβέρνηση αντί για Εθνικό Σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης» ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ επεσήμανε ότι η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2016, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε απέναντι της την ελληνική κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις, λόγω των αλλεπάλληλων ψεμάτων της.

Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, ο κ. Βρούτσης του ζήτησε να σταματήσει να ψεύδεται και παράλληλα, κατέθεσε αναλογιστική μελέτη του 2015, η οποία δείχνει ότι το ασφαλιστικό σύστημα που θα εφάρμοζε η ΝΔ από 01.01.2015 (αν δεν γίνονταν εκλογές) θα ήταν βιώσιμο και δεν θα χρειάζονταν μειώσεις στις συντάξεις και εφαρμογή εξοντωτικών ασφαλιστικών εισφορών.

«Είπατε ψέματα και στον προϋπολογισμό» συνέχισε ο βουλευτής Κυκλάδων και ολοκλήρωσε, λέγοντας ότι το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό δεν ήταν «ελληνικής έμπνευσης και γραφής». Μάλιστα, κατέθεσε και δελτίο Τύπου των εργαζομένων του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με το οποίο «τίποτα από αυτά που παρουσιάζονται στο σχέδιο δεν πέρασε από το υπουργείο, αλλά όλα έγιναν εκτός».

 

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του κ. Βρούτση  

{youtube} https://www.youtube.com/watch?v=fp8tnSMcxTQ&feature=youtu.be {/youtube}

(φωτό: iefimerida.gr)

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*