Ο Γ. Βρούτσης για το νομοσχέδιο Κεραμέως: «Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση κόντρα στις δυνάμεις της αδράνειας» (video)

Newsroom
27/07/2021 16:09
 
 
 

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την Παιδεία όπως έχει διαμορφωθεί όλα αυτά τα χρόνια;». Το ερώτημα αυτό διατύπωσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, κατά την ομιλία του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις».

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η δύναμη της αδράνειας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο της Παιδείας θα πρέπει να καταπολεμηθεί, ούτως ώστε να ανοιχθούν δρόμοι και να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Γι’ αυτό και οι μεταρρυθμίσεις που εισάγει το νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως – όπως είπε – είναι καινοτόμες, συμβαδίζουν με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές επιταγές και θα συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στην επίτευξη αυτού του στόχου, δείχνοντας ταυτόχρονα απόλυτη εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Βρούτσης δεν παρέλειψε, επίσης, να απευθυνθεί στην ίδια την Υπουργό Παιδείας, την οποία χαρακτήρισε ως «την πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική Υπουργό».

Δείτε την ομιλία του κ. Βρούτση

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*