Σύρος: Έκθεση ζωγραφικής του Παιδικού Εικαστικού Εργαστηρίου

admin
12/05/2016 21:45
 
 
 

Τα έργα που δημιούργησαν οι μικροί Συριανοί ζωγράφοι, μέσω της ενασχόλησης τους στο Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 15 Μαΐου στις 19:00 στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της λειτουργίας του Παιδικού Εικαστικού Εργαστηρίου, τα έργα των παιδιών θα φιλοξενηθούν στην εσωτερική αίθουσα, ενώ παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο, τα παιδιά θα ζωγραφίζουν, ξετυλίγοντας το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της Έπαυλης.  

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν αναμνηστικά, τόσο στα παιδιά, όσο και στους εθελοντές και τους καλλιτέχνες που αγκάλιασαν τη δράση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της.

Ας σημειωθεί ότι το Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2016. Σε αυτό το διάστημα, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις εικαστικές τέχνες και έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών, διοχετεύοντας δημιουργικά μέσω της ζωγραφικής, την ενέργεια, τη φαντασία και τα συναισθήματα τους.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*