«Ο Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης» ζωντανεύει στη Νάξο

xristoygenniatikos efialtis 1
admin
13/12/2016 08:26
 
 
 

Με την ταινία του Tim Burton «Ο Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης» θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά της Κινηματογραφικής Λέσχης Νάξου, καθώς είναι η τελευταία ταινία που θα προβληθεί για το 2016.
Η προβολή θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα της Σχολής Ουρσουλινών, στο Κάστρο. Οι προβολές θα ξαναρχίσουν από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.
Λίγα λόγια για το έργο: Μια ταινία όπου η λέξη εικαστικό ντελίριο χάνει τη σημασία της και την οποία σίγουρα θα εκτιμούσαν, αν μπορούσαν να τη δουν από τον τάφο τους, ο Ρόµπερτ Bίvε, ο Φριτς Λανγκ, ο Μουρνάου και οι άλλοι µετρ του γερμανικού εξπρεσιονισμού. Το σάουντρακ του Ντάνι Έλφµαν είναι καταπληκτικό.

xristoygenniatikos efialtis 2
Υπόθεση: Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween. Αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι, όλο το χρόνο προετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή του Halloween. Η δουλειά του επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και κοντεύει να γίνει ρουτίνα, γι’ αυτό ο Jack νιώθει μια έντονη ανάγκη για ανανέωση. Όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έρθει για πρώτη φορά με το κλίμα των Χριστουγέννων, το οποίο θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη γιορτή του Halloween. Οι συμπολίτες του όμως δεν θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα. Η συνέχεια επί της οθόνης…
Περισσότερα εδώ

Δείτε εδώ το τρέιλερ

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*