Υπέροχος Γιάννης Κότσιρας σε «μια βραδιά κάτω από την ελιά» στη Νάξο (video+φώτος)

Newsroom
07/10/2024 00:26
 
 
 

 

Ήταν μια μαγική, αξέχαστη και πρωτότυπη συναυλία με το Γιάννη Κότσιρα που έλαβε χώρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στο κτήμα «Κάμπονες», γεμίζοντας το χώρο με νότες, συγκίνηση και χαρά. Από νωρίς το απόγευμα, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κτήμα, ακολουθώντας τις οδηγίες των διοργανωτών και γεμίζοντας κάθε γωνιά του. Ορισμένοι στάθηκαν όρθιοι, άλλοι κάθισαν πάνω στους κορμούς των αρχαίων ελαιόδεντρων, ενώ μερικοί πιο τολμηροί ανέβηκαν ακόμα και στα δέντρα, απολαμβάνοντας τη συναυλία …από ψηλά.

ΚότσιραςΚότσιρας

Ο Γιάννης Κότσιρας, με τη μοναδική του φωνή και τις υπέροχες ερμηνείες του, ξεσήκωσε το κοινό. Παλιές και νέες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη γέμισαν την ατμόσφαιρα, καθώς το κοινό τραγουδούσε μαζί του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και συναισθηματική φόρτιση. Η ορχήστρα του συνέβαλε με τη δυναμική της, ενισχύοντας την εμπειρία αυτής της μουσικής γιορτής ανάμεσα στα ελαιόδεντρα.

Κότσιρας Κότσιρας

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στον μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή την ίδια ημέρα. Με σεβασμό και τιμή, ερμήνευσε τραγούδια του Πλέσσα, συγκινώντας το κοινό.

Κότσιρας

Η μαγεία της βραδιάς κορυφώθηκε κάτω από τα ελαιόδεντρα, που στέκουν εκεί εδώ και εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χρόνια, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν μέσα από τη μουσική.

Κότσιρας

Η αίσθηση του χρόνου χάθηκε, καθώς οι ελιές, που στέκουν εκεί για εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια, έγιναν σιωπηλοί μάρτυρες μιας ακόμη μαγικής βραδιάς. Ο φυσικός χώρος και η μουσική συνέθεσαν ένα σκηνικό ιδανικό για όσους αγαπούν την τέχνη και τη φύση συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν μέσα από τη μουσική.

Ήταν εμφανές ότι ο κόσμος «διψούσε» για τέτοιου είδους μουσικά σχήματα. Η άψογη διοργάνωση της συναυλίας από τη Μαρία Πολυκρέτη, στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ «Μια βραδιά κάτω από την ελιά», με τίτλο «Στιγμή Ολοστρόγγυλη», απέδειξε τη σημασία και την ανάγκη για καλλιτεχνικά δρώμενα υψηλού επιπέδου στην περιοχή.

Κότσιρας Κότσιρας Κότσιρας Κότσιρας Κότσιρας Κότσιρας ΚότσιραςΚότσιρας

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 5 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*