Φασιανός – Segui: Δύο κορυφαίοι εικαστικοί συναντώνται στη Μύκονο

fasianos segui 1
admin
12/07/2017 20:33
 
 
 

Δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες, ο Έλληνας Αλέκος Φασιανός και ο Αργεντινός, Antonio Segui, συναντώνται στη Χώρα της Μυκόνου σε ένα εικαστικό γεγονός διεθνούς βεληνεκούς στην Kapopoulos Fine Arts.

Η εικαστική αυτή συνάντηση κορυφής εγκαινιάζεται το Σάββατο, παρουσία των δύο καλλιτεχνών.

fasianos segui 00

Η Kapopoulos Fine Arts δίνει έτσι την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της Μυκόνου να απολαύσει εκθέσεις παγκόσμιων προδιαγραφών.
Πρόκειται για μια ιδέα του Βαγγέλη Καπόπουλου που αποδέχτηκαν με χαρά οι δύο καλλιτέχνες. Ο Antonio Segui δηλώνει μάλιστα ευτυχής που θα έρθει στην Ελλάδα και ειδικά στη Μύκονο για την έκθεση.

fasianos segui 06

Οι δύο εικαστικοί καλλιτέχνες γνωρίζονται μεταξύ τους από το Παρίσι, μια πόλη που τους ενώνει, όπου εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται ο Antonio Segui και όπου επίσης έχει ζήσει και έχει παρουσιάσει εκθέσεις του ο Αλέκος Φασιανός.

Ένα αόρατο νήμα συνδέει τη ζωγραφική των δύο καλλιτεχνών, που παρουσιάζουν κατά κύριο λόγο ανθρωποκεντρικά έργα, τα οποία αντλούν τα θέματα τους από την καθημερινότητα της πόλης.

fasianos segui 02

Μάλιστα ο Αλέκος Φασιανός γράφει σχετικά για τη συνάντηση του με τον Antonio Segui: «Καλώς ήρθες φίλε Segui στην Ελλάδα. Μου αρέσει η ζωγραφική σου. Είσαι κι εσύ ανθρωποκεντρικός. Ας ευχηθούμε να μας φωτίζει ο ήλιος της Μυκόνου, να μείνουμε οι ίδιοι…».

fasianos segui 04

Η έκθεση των Αλέκου Φασιανού και Antonio Sequi στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts εγκαινιάζεται το Σάββατο στις 21.00 παρουσία των δύο καλλιτεχνών και θα διαρκέσει ως τις 26 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00-15.00, 19.00-1.00.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*