«Σύρος-Πολιτισμός 2017»: Σαββατοκύριακο με θέατρο, χορό και μαγικά!

syros politismos 2017 logo
admin
17/07/2017 10:59
 
 
 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού προγράμματος του δήμου Σύρου-Ερμούπολης «Σύρος-Πολιτισμός 2017».
Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, κάτοικοι αλλά και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέατρο, εκδηλώσεις με χορό και παράσταση μαγείας τόσο στην Ερμούπολη, όσο και σε χωριά του νησιού. Αναλυτικά:

komodysseia

*Παρασκευή 21 Ιουλίου έως Κυριακή 23 Ιουλίου
21:00 στο Παρκάκι της Μεταμόρφωσης
Θεατρική Παράσταση «ΚωμΟδύσσεια» από τον Θεατρικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Απόλλων»
Λίγα λόγια για το έργο: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ήρωας… που όλοι τον ξέρουμε! Είναι ο Οδυσσέας, ο πολυμήχανος ήρωας του Ομήρου από την πιο γνωστή ίσως ιστορία σε όλο τον κόσμο! Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι τα παθήματά του γιατί… το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται! Παρουσιάζεται η κωμική αυτή πλευρά με την σπουδαία κωμωδία που έγραψε η Μαρία Κίτρα με τίτλο ΚωμΟδύσσεια! Πρόκειται για παρωδία του γνωστού μύθου με τις περιπέτειες του Οδυσσέα, με άφθονο γέλιο, μουσική και χορογραφίες!
Μουσικές, σχεδίες, τριήρεις, νησιά και …λωτοί για να ξεχαστούμε από την δύσκολη καθημερινότητα και να περάσουμε καλά! Ο πολυμήχανος Οδυσσέας και η παρέα του σε μια παράσταση που θα φέρει …τρικυμία στην καρδιά σας!
Σκηνοθεσία: Βέτα Αποστολίδου
Επιμέλεια Σκηνικών: Πηνελόπη Ασλάνογλου
Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ

 

*Παρασκευή 21 Ιουλίου
19:00 στην Έπαυλη Τσιροπινά (Ποσειδωνία)
«Η μαγική αυλή» με τον Μάγο Dio και τον Κλόουν Τοτό
Kωμική παράσταση μαγείας, παράσταση αυστηρά για παιδιά μέχρι 99 ετών (!). Ο μάγος Dio, έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των μικρών και μεγάλων, αποκαλύπτοντας την μαγεία που κρύβεται μπροστά στα μάτια μας. Το event διανθίζεται με facepainting.
Εταιρεία Παραγωγής: www.ActionEsti.gr
Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ
Στα 3 εισιτήρια το 1 δώρο!

magos dio

 

*Παρασκευή 21 Ιουλίου
21:00 Πλατεία Μιαούλη
Χορευτικό Αντάμωμα «Όσα η μουσική υφαίνει… ο χορός σε κύκλους δένει»
Με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Σύρου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου, του Συλλόγου Ποντίων Σύρου, του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Σύρου «Η Ρούμελη», του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου, του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου «Η Σοφία της παράδοσης» και του Παραδοσιακού Εργαστηρίου «Άρωμα Παράδοσης».
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 

*Σάββατο 22 Ιουλίου
21:00 Γήπεδο Μπάσκετ Πάγου
Παραδοσιακό Γλέντι
Με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Σύρου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου, του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Σύρου «Η Ρούμελη», του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου «Η Σοφία της παράδοσης» και του Παραδοσιακού Εργαστηρίου «Άρωμα Παράδοσης».
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*