VIDEO: Μάγεψε τους πάντες και στη Νάξο, ο κύριος Κιχ (φώτος)

admin
02/08/2015 00:29
 
 
 

 

Μάγεψε και εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους ο Λευτέρης Ελευθερίου και η παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων” που δόθηκε την Παρασκευή στον πύργο Μπαζαίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου 2015.

Εκπληκτικός ο Ναξιώτης ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου αλλά και η Τατιάνα Καλαντζή που παρέσυραν με την ερμηνεία τους τον κατάμεστο προαύλιο χώρο, του πύργου Μπαζαίου ο οποίος έδωσε μια άλλη …διάσταση στην παράσταση!

 Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Σπύρος Παπαδόπουλος που τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές στη Νάξο και η ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη. 

Η ευρηματική παράσταση (με έναν επιτυχημένο κύκλο 250 παραστάσεων για δυο συνεχείς χρονιές στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με πάνω από 20.000 θεατές να την έχουν παρακολουθήσει στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας) χρησιμοποιεί μοναδικά τη θεατρική αφήγηση με τη σωματική παντομίμα όπου, σε συνδυασμό με τους προηχογραφημένους ήχους, αλλά στη συγκεκριμένη παράσταση στον χώρο του πύργου Μπαζαίου, δημιούργησαν ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Τα παιδιά διακρίνουν τα μουσικά ηχοχρώματα και ωθούνται να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο.

Ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τα προβλήματα που ανακύπτουν και να νικήσει τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Πάντα με βασικά της υλικά το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, η παράσταση αυτή μαγεύει και εντυπωσιάζει μικρούς, αλλά και μεγάλους. Για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν την Παρασκευή η παράσταση θα δοθεί ξανά στις 12 Αυγούστου στον πύργο Μπαζαίου. 

Παίζουν: Λευτέρης Ελευθερίου, Τατιάνα Καλαντζή

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος

Κίνηση: Λευτέρης Ελευθερίου
Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*