Συριανό Καρναβάλι 2016: Παραδοσιακοί χοροί από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων

admin
11/03/2016 14:19
 
 
 

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Απόλλων, στο πλαίσιο των δράσεων του «Συριανού Καρναβαλιού 2016» και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 10:30 και σε αυτήν θα συμμετέχουν: η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο Φάρος», ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος «Τα Περιστέρια», η Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης, ο Ελληνικός Σύλλογος Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ηγέχορος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούπολης «Χοροέκφραση» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «Θυμαιτάδαι», τους οποίους θα υποδεχτεί το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου.

Ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων δραστηριοποιείται σε τέσσερις βασικούς άξονες που αλληλοσυμπληρώνονται, τον πολιτιστικό, τον εκπαιδευτικό, τον κοινωνικό και τον περιβαλλοντικό, με θεμελιώδη σκοπό του Ομίλου την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης, σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διοργάνωση αντίστοιχων μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, οι οποίες στοχεύουν στην άρση των προκαταλήψεων και τον διαπολιτισμικό διάλογο των πολιτισμών.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*