«Μαντάμα Μπατερφλάϊ» στο θέατρο Απόλλων

admin
31/03/2016 09:23
 
 
 

Το αριστούργημα του του Giacomo Puccini «Μαντάμα Μπατερφλάϊ» παρουσιάζει το Σάββατο 2 Απριλίου στο θέατρο Απόλλων το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Kristine Opolais ερμηνεύει σπαρακτικά τον ομώνυμο ρόλο στη Μαντάμα Μπατερφλάι για πρώτη φορά στις Live in HD μεταδόσεις, στην περίφημη σκηνοθεσία του 2006 του Anthony Minghella. Ο Roberto Alagna ερμηνεύει τον υποπλοίαρχο Πίνκερτον, τον εγωιστή αξιωματικό που τσακίζει τα ερωτικά όνειρα της Μπατερφλάι. Ο μαέστρος Karel Mark Chichon κάνει το ντεμπούτο του στην Met, διευθύνοντας ένα σύνολο εκπληκτικών ερμηνευτών το οποίο περιλαμβάνει και την Maria Zifchak στον ρόλο της Σουζούκι, καθώς και τον Dwayne Croft στον ρόλο του Σάρπλες.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 3 ώρες και 18 λεπτά με ένα διάλειμμα των 30 λεπτών. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων, αλλά και για να εγγραφείτε στο “Met in Greece Club”  επισκεφθείτε το site www.metingreece.com

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*