Η Κατερίνα Μονογυιού για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

admin
22/04/2016 13:28
 
 
 

Για το επίκαιρο μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης, ελπίδας και συναδέλφωσης που έστειλε σε ολόκληρο τον κόσμο η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας έκανε λόγο η Κατερίνα Μονογυιού, πολιτευτής Κυκλάδων και Μέλος Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε:

Σήμερα (σ.σ. χθες), 21 Απριλίου 2016, τα μάτια της ανθρωπότητας είναι στραμμένα στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Η Ολυμπιακή Φλόγα άρχισε το ταξίδι της για τη μακρινή Βραζιλία για τους 31ους Ολυμπιακούς αγώνες, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Σήμερα τιμάται το δώρο των αρχαίων Ελλήνων στην ανθρωπότητα» είπε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και έστειλε και αυτός μήνυμα ειρήνης, επισημαίνοντας πόσο επίκαιρες και αναγκαίες είναι οι αρχές του Ολυμπισμού αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Οι Έλληνες, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουν, αποδεικνύουν ότι είναι η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού, στέλνοντας, με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης, ελπίδας και συναδέλφωσης.

(φωτό Αφής: cnn.gr)

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*