Η Νάξος γοήτευσε τους Ρώσους στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017

tsolakis margaritis rosia 1
admin
15/03/2017 21:54
 
 
 

Στη Μόσχα βρίσκονται ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επαφές και συναντήσεις με Ρώσους φορείς του τουρισμού στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ετήσιας Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017.

Ιδιαίτερα θετικά εκτιμά ο δήμος ότι είναι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την παρουσία του στη συγκεκριμένη έκθεση, καθώς η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες προσέλκυσαν τα βλέμματα των επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν έντυπο υλικό στη ρωσική γλώσσα που, μάλιστα, εξαντλήθηκε.

mitt 2017 3
Κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων ημέρων της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αρκετές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες. Ο κ. Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον κ. Τσολάκη, συναντήθηκε με την υπεύθυνη εκπρόσωπο ενός από τους μεγαλύτερους tour operators, του Mouzenidi Travel, με στόχο να διεκδικήσει η Νάξος μερίδιο από την τουριστική αγορά της Ρωσίας. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με δημοσιογράφους και ήδη οργανώθηκε ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στις Μικρές Κυκλάδες.

mitt 2017 4
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, «εμφανώς ικανοποιημένος από τις επαφές, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τόνισε ότι ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας και της προσέλκυση επισκεπτών από τη Ρωσία».

mitt 2017 2

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*