CNN Travel: Η Νάξος στους πιο όμορφους και “νόστιμους” προορισμούς στην Ελλάδα!

naxos hora 1
admin
22/03/2018 22:11
 
 
 

“Τα καλύτερα της Ελλάδας! Όμορφα μέρη και γευστικό φαγητό”, είναι ο τίτλος του αφιερώματος που κάνει το CNN Travel στη χώρα μας προτείνοντας τους 36 πιο όμορφους και…”νόστιμους” προορισμούς!

Πρώτη και καλύτερη στο αφιέρωμα του αμερικανικού ταξιδιωτικού οδηγού είναι η Νάξος! Επίσης μεταξύ άλλων παρουσιάζονται και άλλα Κυκλαδονήσια όπως η Ίος, Πάρος, Σαντορίνη, Άνδρος, Μήλος και Μύκονος.

Με πρώτη φωτογραφία την εμβληματικη Πορτάρα της Νάξου, το CNN Travel αναφέρει:

Πολλοί προορισμοί βασίζονται στην ομορφιά του τοπίου για να μεταφέρουν τις εικόνες τους ως ένα hotspot για διακοπές.
Όταν πρόκειται για την Ελλάδα, αυτές οι εικόνες με το γαλάζιο ουρανό και τα ασβεστωμένα χωριά είναι παντού. Η ηλιόλουστη μεσογειακή χώρα έχει αρκετές τέλειες τοποθεσίες για διακοπές οι οποίες μπορούν να διαρκέσουν για μια ζωή. 
Το CNN Travel σας παρουσιάζει 36 όμορφους – “και νόστιμους” – λόγους για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα:

Νάξος – Πορτάρα

portara 1
“Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, η Νάξος, συνδυάζει τις αμμώδεις παραλίες για τους λάτρεις του ήλιου  και της θάλασσας και το βουνό των 3000 ποδιών για τους πεζοπόρους.

Στην Πορτάρα συνέβη ίσως η “χειρότερη” μυθική προδοσία… Εκεί ο Θησέας παράτησε την Αριάδνη, κόρη του βασιλιά Μίνωα, παρά τις υποσχέσεις που της είχε δώσει ότι θα την παντρευτεί και παρά το γεγονός ότι τον βοήθησε ώστε να σκοτώσει τον Μινώταυρο.
Παρ’ όλα αυτά δεν χάθηκαν όλα: ο θεός Διόνυσος ερωτεύτηκε την Αριάδνη και ο συνθέτης Richard Strauss έγραψε την όπερα Ariadne auf Naxos”.

Δείτε το αφιέρωμα του CNN Travel: ΕΔΩ

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*