Συνάντηση Διοικητή Γ.Ν. Σύρου με την Γενική Πρόξενο της Αυστραλίας

Newsroom
21/06/2022 18:22
 
 
 

 

Συνάντηση εργασίας με τη Γενική Πρόξενο της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα Sue Parkes και τη Σύμβουλο του Προξενείου της Αυστραλίας στη χώρα μας κα Έλενα Ταμπάκη είχε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλης Ζουλουφός.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων των (ανά χώρα) Προξενικών Αρχών της Αυστραλίας σε κατά τόπους συνεργαζομένους φορείς, ώστε να ενημερωθούν για την ετοιμότητα υποδοχής των πολιτών της, οι οποίοι – μετά από δύο χρόνια απαγόρευσης εξαιτίας του κορωνοϊού – αναμένεται να κατακλύσουν σε αριθμούς-ρεκόρ τα ελληνικά νησιά.

Η κα Sue Parkes εξέθεσε τις πιθανές υγειονομικές ανάγκες των Αυστραλών πολιτών, οι οποίοι ήδη επισκέπτονται τις Κυκλάδες, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ζουλουφός ενημέρωσε πλήρως για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου για την υποδοχή επειγόντων περιστατικών από όλες τις Κυκλάδες, σε συνεργασία με το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ.

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στην ανάγκη ενημέρωσης των Αυστραλών επισκεπτών των Κυκλάδων από τις οικείες Προξενικές Αρχές τους σχετικά με τις δομές υγείας που υπάρχουν στα νησιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, καταλήγει με την επισήμανση ότι «η ασφαλής παροχή υγειονομικών υπηρεσιών από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου στους επισκέπτες της Σύρου και των Κυκλάδων είναι αδιαμφισβήτητη και αποδεικνύεται καθημερινά».

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*