Α. Γεωργιάδης: Υπεγράφη η σύμβαση δωρεάς 16 νεόδμητων διαμερισμάτων στη Μύκονο για την στέγαση γιατρών

Newsroom.
10/08/2024 17:58
 
 
 

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του κάνει γνωστό ότι υπεγράφη η σύμβαση δωρεάς 16 νεόδμητων πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων στην Μύκονο για την στέγαση των ιατρών και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση δωρεάς μεταξύ εμού, του Διοικητού της 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ – 2η ΔΥΠΕ, κ. Χρήστου Ροιλού και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙ» της οικογένειας Δακτυλίδη, 16 νεόδμητων πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων στην Μύκονο για την στέγαση των ιατρών και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.

Η συγκεκριμένη δωρεά είναι μεγάλης σημασίας δεδομένου του στεγαστικού προβλήματος που επικρατεί στο νησί αυτό και ιδιαίτερα εξαιτίας της αδυναμίας εύρεσης κατοικίας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του συστήματος υγείας, που μετακινούνται στις τουριστικές περιοχές για να στηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες του συστήματος τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχαριστώ όλους τους δωρητές που καθημερινά και γενναιόδωρα ενισχύουν καθ’ οιονδηποτε τρόπο το εθνικό σύστημα υγείας, καθώς και τους εν λόγω δωρητές, η δωρεά των οποίων θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του οικιστικου φαινομένου των ημερών μας.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 8 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*