Naxos Medical: Δωρεάν προληπτική εξέταση στήθους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου

Newsroom.
01/10/2024 11:40
 
 
 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που αφιερώνεται στην πρόληψη πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Στο δυτικό κόσμο, ο καρκίνος του μαστού αφορά 1 στις 11 γυναίκες. Στην Ευρώπη 13,3% των νέων διαγνώσεων καρκίνου αφορά καρκίνο του μαστού. Το ποσοστό αντιστοιχεί στο 28,7% όλων των νέων καρκίνων στις γυναίκες. H Ελλάδα, κάθε χρόνο, καταγράφει περίπου 4.500 νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού.

Ο προληπτικός έλεγχος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Σίγουρα αν ο καρκίνος του μαστού έχει έγκαιρη διάγνωση, το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών στην πενταετία μετά τη διάγνωση ξεπερνά το 95%.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Προσφοράς το Naxos Medical και οι συνεργαζόμενοι Ιατροί κ. Νικόλαος Κοτσιφόπουλος (Μαστολόγος) και κ. Νικόλαος Μουστάκης (Πλαστικός Χειρούργος) θα προσφέρουν δωρεάν προληπτική εξέταση στήθους σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και έχουν κλείσει παράλληλα το ραντεβού τους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής για αισθητική παρέμβαση.

Επίσης, εναλλακτικά μέχρι στις 5 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει το προγραμματισμένο Ιατρείο Μαστού, από τον Ιατρό μας κ. Νικόλαο Κοτσιφόπουλο, όπου μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας.

——————————-

Η εξασφάλιση της υγείας των μαστών είναι κορυφαίας σημασίας, καθώς οι παθήσεις του στήθους είναι συχνές, σοβαρές αλλά και ιάσιμες αν τις αντιληφθούμε γρήγορα.

Η εξέταση όλων των γυναικών από την ηλικία των 21 ετών είναι επιβεβλημένη.

Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις. Ζήτα περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22850 22200

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*