Με επιτυχία η “Ιατρική Παρέμβαση” στη Νάξο

 
 
 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ιατρική παρέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων- Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας- με το Πρόγραμμα Προάσπισης Προαγωγής Υγείας Ευπαθών Ομάδων «Υγεία για Όλους» και το Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου στις 30 Μαρτίου.

Η εν λόγω παρέμβαση έλαβε χώρα στον χώρο του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου και σε αυτή συμμετείχαν εθελοντές ιατροί από μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας με τις ειδικότητες Ρευματολόγου, Αγγειοχειρούργου και Ωτορινολαρυγγολόγου.

Οι ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν σε ελέγχους αγγειολογικών παθήσεων, σε μυοσκελετικούς ελέγχους καθώς και σε ωτορυνολαρυγγολογικούς ελέγχους.

iatrikes exetaseis 1

Στο σύνολο, πραγματοποιήθηκαν 172 δωρεάν εξετάσεις σε πολίτες που προσέγγισαν τους χώρους διεξαγωγής.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και οι κοινωνικές δομές του, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι εργάστηκαν και συνεισέφεραν να υλοποιηθεί η δράση ιατρικής παρέμβασης στο νησί της Νάξου και πιο συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Προάσπισης Προαγωγής Υγείας Ευπαθών Ομάδων «Υγεία για Όλους» και τους εθελοντές ιατρούς που συμμετείχαν, καθώς και το Διοικητή του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου και το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάστηκε τις ημέρες αυτές.

Τέλος, ευχαριστίες στο κατάστημα Άρτος Bakery «Λαγογιάννης», το οποίο υποστήριξε τις δράσεις.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*