Παρέμβαση Βρούτση στη βουλή: Να χαίρεστε την πολιτική σας κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ (video)

admin
22/05/2016 08:58
 
 
 

 

“Τα πιο άχρηστα και άδικα μέτρα που ψηφίστηκαν από την έναρξη της κρίσης” χαρακτήρισε τα τελευταία μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί την Κυριακή, ο π. Υπουργός Εργασίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης μιλώντας την Παρασκευή στη βουλή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση καταγράφοντας τι έγινε στη χώρα από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 
“Ήσασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις σας… καταργήσατε την τρόικα και την ονομάσατε “θεσμούς”. Βγάλατε την τρόικα από τα υπουργεία και κάνετε διαπραγματεύσεις στο Χίλτον… Σταμάτησαν στο Σύνταγμα οι συγκεντρώσεις των “αγανακτισμένων”… Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έκανε δριμύτατη επίθεση για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για 86 δις, λογαριασμό Τσίπρα – Καμμένου. Αυτά πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Δεν βγήκε να το διαψεύσει η κυβέρνηση… περιμένω απάντηση: Συμμερίζεστε την άποψη του διοικητή του Τράπεζας της Ελλάδος;”. 
Ο βουλευτής Κυκλάδων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. “Αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο” σημείωσε και πρόσθεσε ότι “σήμερα όχι μόνο καταργείται αλλά ανεβαίνει και σε επίπεδο 24{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο, πέφτει και η τελευταία ασπίδα αυτής της νησιωτικής πολιτικής που εμείς είχαμε κρατήσει όρθια”. 
Ο κ. Βρούτσης κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: “Να χαίρεστε την πολιτική σας κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ”. 
Δείτε την παρέμβαση Βρούτση: 

{youtube}TXcG9oCFupo{/youtube}

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*