Γιώργος Κάβουρας: «Έπρεπε να ήμασταν ήδη έτοιμοι για την τουριστική σαιζόν»

admin
23/05/2016 08:00
 
 
 

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την εικόνα που παρουσιάζει η Νάξος, τη στιγμή μάλιστα που έχει ήδη ανοίξει η αυλαία της τουριστικής περιόδου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νάξου Γιώργος Κάβουρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δέκα με Τόνο» του Aegean Voice 107.5, ο κ. Κάβουρας απέδωσε την ευθύνη στη δημοτική αρχή, η οποία καθυστέρησε τις απαραίτητες προετοιμασίες ενόψει καλοκαιριού. «Έπρεπε να ήμασταν ήδη έτοιμοι πριν το Πάσχα, γιατί η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει […]  Είμαστε σε μια τραγική κατάσταση. Ο δήμος μας συνιστά υπομονή, αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Οι επισκέπτες έρχονται να απολαύσουν τη Νάξο και όχι να αντικρίζουν αυτή την εικόνα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάβουρας και πρόσθεσε ότι οι επαγγελματίες έχουν ξεκινήσει τα παράπονα για την κατάσταση που παρουσιάζει το νησί, σε επίπεδο οδικού δικτύου, παραλιών κλπ.

Όσον αφορά στις τιμές ενοικίασης του αιγιαλού, υποστήριξε ότι, λόγω των υπέρογκων ποσών, οι επαγγελματίες θα αναγκαστούν να νοικιάσουν μικρότερους χώρους, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η τιμή που θα κληθούν να πληρώσουν οι επισκέπτες για τις ξαπλώστρες.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη λειτουργία της Τουριστικής Επιτροπής, για την οποία είπε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται «είναι στα μέτρα του δήμου», ο οποίος – όπως επεσήμανε – δεν ασχολήθηκε όσο θα έπρεπε με την προβολή του νησιού.

Ειδήσεις: Νάξος

 

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*