Με επιτυχία η γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Νάξο (φώτος)

giorti perivallon 08
admin
06/06/2016 21:09
 
 
 

 

Μια πανέμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση αφιερωμένη στο περιβάλλον, πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας του Περιβάλλοντος.

giorti perivallon 00

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο άλσος της Έλλης έδωσαν το παρών μικροί μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν σε συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος, έπαιξαν, ζωγράφισαν και φύτεψαν με την καθοδήγηση γεωπόνου σπόρους, ενώ πήραν αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά και ενημερωτικό έντυπο με χρήσιμες συμβουλές.

giorti perivallon 07
Παρών στην εκδήλωση και ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης… 

Η περιφερειακή Ενότητα Νάξου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για την προσφορά νερών, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την παραχώρηση του άλσους,  το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον καθαρισμό του χώρου και φυσικά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

giorti perivallon 01
Καλό θα ήταν να διοργανώνονται περισσότερες εκδηλώσεις στην περιοχή του άλσους της Έλλης η οποία είναι πανέμορφη και ιδανική για εκδηλώσεις τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους… 

giorti perivallon 02

giorti perivallon 03

giorti perivallon 04

giorti perivallon 05

giorti perivallon 06

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*