Επανεκκίνηση του μαθητικού τουρισμού στη Σύρο: Η πρώτη σχολική εκδρομή είναι γεγονός!

Newsroom
13/03/2022 09:55
 
 
 

 

Το 2ο Λύκειο Κορωπίου ήταν το πρώτο σχολείο που πραγματοποίησε τη μαθητική εκδρομή του στη Σύρο για την νέα τουριστική σεζόν, σηματοδοτώντας την επανεκκίνηση του μαθητικού τουρισμού στο νησί.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου υποδέχτηκε και ξενάγησε στην Έπαυλη Τσιροπινά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Παιδείας κα Ειρήνη Δράκου, την χωρική Αντιδήμαρχο Ποσειδωνίας κα Αγγελική Πρίντεζη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Συλλόγου «Ποσειδών» κ. Μάρκο Ρούσσο.

«Οι συντονισμένες προσπάθειες του Αντιδήμαρχου Τουρισμού και της Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας κας Ειρήνης Δράκου για τον μαθητικό τουρισμό κατά την φετινή σεζόν, η οποία αναμένεται εξαιρετική, αποδίδουν καρπούς. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, ο μαθητικός τουρισμός επανεκκινεί με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, με το οποίο εκφράζονται επίσης θερμές ευχαριστίες τόσο στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ποσειδών» (για το κέρασμα που προσέφερε μετά το πέρας της ξενάγησης στα παιδιά και τους συνοδούς τους), όσο και στον δημοτικό υπάλληλο κ. Πέτρο Ρούσσο.

(Visited 120 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*