Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Σύρο: «Είμαστε σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα»

egkainia node syros 5
admin
24/06/2016 23:10
 
 
 

«Έχουμε χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό να τον απαλλάξουμε από την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

Υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα οπαδών της ΝΔ που παρέστησαν στην εκδήλωση, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι εξαπάτησε κατ’ εξακολούθηση τους Έλληνες και οδήγησε τη χώρα σε συνεχή ύφεση, την οποία μόνο το κόμμα του μπορεί να ανατρέψει.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΝΔ έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνει το κυβερνητικό της πρόγραμμα, σε συνεργασία και με τους παραγωγικούς φορείς κάθε τόπου, οι προτάσεις των οποίων λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση έχει υποστεί μια πάρα πολύ μεγάλη φθορά, είναι και αναξιόπιστη και αναποτελεσματική. Είναι μια κυβέρνηση που προσποιείται ότι κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά στην πράξη την ενδιαφέρει μόνο να κλείνει το μάτι στην πολιτική της πελατεία» δήλωσε ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος αναφερόμενος και στο Brexit υποστήριξε ότι θα θέσει σε δοκιμασία τις αντοχές της Ε.Ε., η οποία θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πολιτικές της έχοντας πλέον στο επίκεντρο τους πολίτες.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Κωνσταντίνος Γαβιώτης και ο βουλευτής Κυκλάδων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν, ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.

egkainia node syros 1

egkainia node syros 2

egkainia node syros 3

egkainia node syros 4

egkainia node syros 6

egkainia node syros 7

egkainia node syros 8

egkainia node syros 9

egkainia node syros 10

egkainia node syros 11

egkainia node syros 12

egkainia node syros 13

egkainia node syros 14

egkainia node syros 15

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*