Ευχαριστήριο δήμου Νάξου για τις χορηγίες στο “Cyclades Regatta 2016”

admin
08/07/2016 05:57
 
 
 

Τους Συλλόγους και τους επιχειρηματίες της Νάξου που με τις χορηγίες τους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της φιλοξενίας των ιστιοπλόων που συμμετείχαν στο “CycladesReggata 2016” ευχαρίστησε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου, ο δήμος επισήμανε ότι «οι επιχειρηματίες του νησιού μας ανταποκρίθηκαν ακόμα μια φορά στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη ναξιώτικη φιλοξενία».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο σκέλος του Ιστιοπλοϊκού αγώνα «CycladesRegatta 2016», με τη Νάξο να είναι ο πρώτος σταθμός που φιλοξένησε τα 51 σκάφη που έλαβαν μέρος. Για την υποδοχή των πληρωμάτων και την εκδήλωση απονομής επάθλων που ακολούθησε αρωγοί ήταν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το ΝοΠΠΑΠΠΠΑ και το Λιμενικό Ταμείο, καθώς και αρκετοί επιχειρηματίες του νησιού μας, οι οποίοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους και συνέβαλαν με τις χορηγίες τους στην άρτια διοργάνωση της φιλοξενίας των ιστιοπλόων.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, τον Σύλλογο Αρτοποιών, τα Τυροκομεία Κουφόπουλου και Πιτταρά, το SuperMarket Κουτελιέρης, τον Ιωάννη Χουζούρη και τον Μιχάλη Μαθιάσο. Οι επιχειρηματίες του νησιού μας ανταποκρίθηκαν ακόμα μια φορά στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη Ναξιώτικη φιλοξενία. Η προσφορά όλων ήταν αξιέπαινη!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*