Περιοδεία Διαμάντως Μανωλάκου στη Νάξο: Ενημέρωση για τα προβλήματα, συναντήσεις με φορείς και σωματεία

manolakoy kke filoti
admin
13/07/2016 08:12
 
 
 

Συναντήσεις με τοπικά σωματεία, εργαζομένους και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επισκέψεις σε χώρους εργασίας και πολιτικές συγκεντρώσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε στη Νάξο η βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, η κ. Μανωλάκου συναντήθηκε με το ΔΣ του Σωματείου Σμυριδορυκτών όρμου Λυώνα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των σμυριδορυκτών και να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Το ίδιο βράδυ μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωμιακή, με τη συμμετοχή εργαζόμενων, ανέργων, νέων, αγροτοκτηνοτρόφων, συνταξιούχων και γυναικών.

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τους εργαζόμενους του Δήμου, από τους οποίους ενημερώθηκε για την υποστελέχωση του δήμου και τις συνέπειες αυτής, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου, όπου είχε επαφές με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, διαπιστώνοντας παράλληλα τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό. Επίσκεψη πραγματοποίησε επίσης και στο αγροτικό τμήμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ενώ παραχώρησε και συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας περιόδευσε στο Φιλώτι και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου Φιλωτίου.

manolakoy kke komiaki

«Μόνο το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων»

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Νάξου του ΚΚΕ για την περιοδεία της κ. Μανωλάκου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Από τις συναντήσεις και τις περιοδείες αναδείχτηκαν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα νησιά των Κυκλάδων, καθώς και ακόμα μεγαλύτερη και επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, νέων και γυναικών μέσα από τον οργανωμένο αγώνα και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού, τόσο μέσα από την κοινοβουλευτική του δράση, όσο και στους καθημερινούς αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος, για τα καθημερινά προβλήματα που βιώνει στο σύνολο της η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Σε αυτόν τον αγώνα έχουν όλοι θέση και προπάντων οι άνθρωποι του μόχθου ακόμα και αν ορισμένοι κρατάνε σήμερα τις αποστάσεις τους. Σε αυτό τον αγώνα το κόμμα μας, αξιοποιώντας την πείρα του, τις θέσεις του που επαληθεύονται καθημερινά, δίνει όλες του τις δυνάμεις».

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*