Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Νάξου (video+φώτος)

paralies august naxos 21
admin
15/08/2016 10:35
 
 
 

Τριήμερο Δεκαπενταυγούστου και οι βοριάδες χτυπούν αλύπητα τα νησιά με την ΕΜΥ να μιλά για 7-8 και 9 μποφόρ…

Τα πλοία πάνε κι έρχονται γεμάτα με τους παραθεριστές που βρήκαν την ευκαιρία ενόψη της γιορτής της Παναγίας να αποδράσουν έστω και για ένα τριήμερο. Είναι η κορύφωση της τουριστικής περιόδου και φυσικά οι παραλίες έχουν την τιμητική τους!
Η Νάξος έχει σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας αυτό το καλοκαίρι και ένας από τους λόγους που Έλληνες και ξένοι επισκέπτονται το νησί δεν είναι άλλος από τις καταπληκτικές και βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες της…

 

paralies august naxos 6

Φέτος καθόλη τη διάρκεια του χρόνου Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ (ταξιδιωτικά site, τηλεόραση, έντυπα κ.λπ.) πλέκουν το εγκώμιο του νησιού με αποτέλεσμα αυτό το καλοκαίρι να “πνίγεται” από κόσμο!

paralies august naxos 20

Αυτό που συναντάς φέτος στις δημοφιλής παραλίες της Νάξου δεν έχει προηγούμενο, αφού -παρά τα μποφόρ των τελευταίων ημερών- έχουν κατακλυστεί από κόσμο που απολαμβάνουν ήλιο και θάλασσα.
Άγιος Γεώργιος, Άγιος Προκόπιος, Αγία Άννα και Πλάκα, έχουν την τιμητική τους αφού γίνεται το αδιαχώρητο κι αν δεν πας από νωρίς να πιάσεις “θέση” με την πετσέτα σου είναι δύσκολο να βρεις χώρο για να απολαύσεις το μπάνιο σου, αφού ώρα με την ώρα καταφθάνουν κατά χιλιάδες οι επισκέπτες.

paralies august naxos 16

Σε ότι αφορά τις ξαπλώστρες για να βρεις μια θέση στον …ήλιο και τη θάλασσα αν δεν πας από νωρίς και εκεί να κλείσεις θέση, θα πρέπει να κάνεις κράτηση είτε μέσω ίντερνετ ή στο ίδιο το κατάστημα που τις διαθέτει!
Το θετικό είναι ότι η Νάξος, εκτός από τις δημοφιλής, διαθέτει πάρα πολλές ακόμα υπέροχες παραλίες που σίγουρα μια θέση σε περιμένει σε αυτές!

{youtube}aO0OLJ_IwyM{/youtube}

Δημήτρης Σιδηρόπουλος

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*