H ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων για το Δημαρχιακό Μέγαρο Σύρου: «Ως πότε η κυβέρνηση θα αδιαφορεί;»

Newsroom
25/01/2023 13:16
 
 
 

 

Να εγκαταλείψει την απαξιωτική στάση και να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ώστε να επιλυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το σημαντικό ζήτημα των αποκολλήσεων τμημάτων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σύρου καλεί την κυβέρνηση η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων.

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής: 

Οι εβδομάδες περνάνε και οι αποκολλήσεις τμημάτων από τις όψεις του Δημαρχιακού Μεγάρου Σύρου συνεχίζονται με ραγδαίο ρυθμό. Την ίδια ώρα, από το Υπουργείο Εσωτερικών ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου.

Πληροφορηθήκαμε μάλιστα από το Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Πέτσας αποφεύγει την επικοινωνία με τη Δημοτική Αρχή.

Αλήθεια, θεωρεί η κυβέρνηση ότι η συγκεκριμένη στάση αρμόζει με τα προβλεπόμενα;

Τι λένε για όλα αυτά οι, κατά τα άλλα, λαλίστατοι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού μας;

Το Δημαρχιακό Μέγαρο είναι εμβληματικό κτίριο και πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.

Επιπλέον, διακυβεύεται η σωματική ακεραιότητα των πεζών.

Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει επιτέλους την απαξιωτική της στάση και να σταθεί πραγματικά στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής προς επίλυση του προβλήματος προτού να είναι πολύ αργά.

(Visited 92 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*