Η ΕΑΣ Νάξου δείχνει πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο: Δωρεά στους μαθητές του ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» για το ταξίδι τους στη Λετονία

Newsroom
23/02/2023 15:07
 
 
 

 

Μετά την προσφορά του ζεύγους Μαρίας Πολυκρέτη, Γιάννη Μαργαρίτη (Έπαρχο Νάξου) και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου προσφέρει οικονομική βοήθεια στους τρεις μαθητές του Γενικού Λυκείου Νάξου “Μανώλης Γλέζος” για το ταξίδι τους στη Λετονία ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EOES 2023.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου “Μανώλης Γλέζος” ευχαριστεί την ΕΑΣ Νάξου που για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με την παρακάτω αποστολή.

Με την παρούσα επιστολή σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕ.Λ. Νάξου «Μανώλης Γλέζος» ευχαριστεί θερμά την ΕΑΣ Νάξου – Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για τη γενναιόδωρη χορηγία τους προς το Σύλλογό μας, προκειμένου για την κάλυψη μεγάλου μέρους της αποστολής των μαθητών του Λυκείου μας, Σοφίας Κλουβάτου, Κυριακής – Στυλιανής Σαλτερή, Τζοέλ Μπόσκου και του συνοδού καθηγητή τους, στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EOES 2023, που θα γίνει στη Ρίγα της Λετονίας από 29/04/2023 έως 5/05/2023 στο STRADINS UNIVERCITY.

Μέσω των προσωπικών προσπαθειών του υπεύθυνου συνοδού καθηγητή κυρίου Βαθρακοκοίλη, ώστε η αποστολή να επιβαρύνει οικονομικά το λιγότερο δυνατό τις οικογένειες των τριών μαθητών, ο Σύλλογος ήρθε σε επαφή με την ΕΑΣ Νάξου – Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, για την αποδοχή δωρεάς, η οποία αφορά αποκλειστικά την επιχορήγηση της συμμετοχής των μαθητών στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό και την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

Με την ΠΡΑΞΗ 8 / 22.02.2023 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕ.Λ. Νάξου «Μανώλης Γλέζος» αποφάσισε ομόφωνα:

-την αποδοχή της δωρεάς από την ΕΑΣ Νάξου – Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
-την επίδοση του ποσού της εν λόγω δωρεάς, στο συνοδό καθηγητή της αποστολής, κύριο
Νικόλαο Βαθρακοκοίλη, ο οποίος έχει και την ευθύνη της διαχείρισης των χρημάτων αυτών
-την ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όλων των γονέων και κηδεμόνων του
Λυκείου μας για την παρούσα πράξη
-την ανάρτηση ευχαριστήριας επιστολής στα κοινωνικά μέσα, προς την ΕΑΣ Νάξου – Ένωση
Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Τα μέλη του Συλλόγου
Η πρόεδρος: Μ. Ζαζάνη
Ο αντιπρόεδρος: Ν. Παντελαίος
Η γραμματέας: Ελ. Καρελέμογλου
Ο ταμίας: Ισ. Πετράς
Τα μέλη: Ι. Φραγκουδάκη, Απ. Καρεγλάς, Γ. Μουστάκης

(Visited 422 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*