Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και αλατοπιπερώστε τις χοιρινές μπριζόλες.
Βήμα 2
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το βούτυρο, το δενδρολίβανο και το σκόρδο. Βάλτε το στην άκρη.
Βήμα 3
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και προσθέστε τις μπριζόλες. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν, 4 λεπτά, γυρίστε και ψήστε άλλα 4 λεπτά. Αλείψτε γενναιόδωρα με βούτυρο σκόρδου.
Βήμα 4
Τοποθετήστε το τηγάνι στο φούρνο και μαγειρέψτε μέχρι να ψηθούν, 10-12 λεπτά. Σερβίρετε με περισσότερο βούτυρο σκόρδου.
(Visited 303 times, 1 visits today)